English
english
German
Italiano
srbski
Makedonski
www.prijevodi-tumaci.com
Mirna Barišić
Mirna Barišić,
voditelj ureda
"Naše usluge rastu zajedno sa željama i potrebama klijenata, tako vam danas nudimo sve prevoditeljske usluge na jednom mjestu."

PREVOĐENJE INTERNET STRANICA

 

Jednostavno i učinkovito
Imate vlastitu internet stranicu. Golem trud uložili ste u njezino planiranje, napisali najbolje tekstove, klijentima omogućili jednostavan način plaćanja usluga i proizvoda i u konačnici angažirali stručnjake koji su vam optimizirali internet stranicu i među prvim rezultatima ste u potrazi. Međutim, vaši klijenti nisu samo iz Hrvatske već bi mogli biti iz bilo koje države, budući da daljina danas više ne predstavlja nikakvu prepreku...

Kako prodati proizvod ili uslugu ljudima širom svijeta?
Jednostavno. Kako bi imali uspješnu internet stranicu u Hrvatskoj uložili ste mnogo truda, a sada se još morate pobrinuti da sadržaj razumiju naši susjedi, Talijani, Mađari, Englezi... Cijeli svijet. Potreban vam je odgovarajući prijevod.

Malo statistike
Internet korisnici 4x češće kupe proizvod na stranici na kojoj je ponuđen opis proizvoda na njihovom jeziku. Na svijetu živi 7 milijardi ljudi, a gotovo 2 milijarde koristi internet, od toga 4 milijuna hrvatskih govornika. Možete si zamisliti da ne ciljate samo na 4 milijuna ljudi već na milijardu potencijalnih kupaca?

Mi ćemo obaviti posao za vas
Ne morate se bojati da ćete sav sadržaj opet mukotrpno morati unositi i za to potrošiti sate i sate koristeći funkciju »kopiraj/zalijepi«. Kako bi preveli vašu internet stranicu potrebna nam je izvorna datoteka, koja može biti u HTML,HTM,XML ili CSS obliku, i takvu ćemo vam i vratiti samo prevedeno na drugi jezik. Vaša prevedena internet stranica može biti postavljena u trenutku.

Zatražite ponudu za prijevod vašeg teksta: info@alkemist.hr, +385 1 6181 537