English
english
German
Italiano
srbski
Makedonski
www.prijevodi-tumaci.com
Mirna Barišić
Mirna Barišić,
voditelj ureda
"Naše usluge rastu zajedno sa željama i potrebama klijenata, tako vam danas nudimo sve prevoditeljske usluge na jednom mjestu."

PREVOĐENJE PRAVNIH TEKSTOVA

 

Svaka riječ stoji na svojem mjestu
Prijevod pravnih tekstova zahtijeva prevoditelja koji je stručnjak na pravnom području. Zahtijeva također točnost, pouzdanost te potpunu preciznost. Možete li uopće zamisliti što vam se može dogoditi s pogrešnim, površnim ili nerazumljivo prevedenim pravnim dokumentom?  Ništa osim problema, nerazumijevanja i ljutnje, a uz to i hrpa dodatnih troškova te gubitak vremena i živaca, u najmanju ruku. Poznat nam je primjer kakvu ulogu je odigrao pogrešno stavljen zarez u životu zatvorenika koji je čekao presudu:

»Osloboditi ne, ubiti!«
»Osloboditi, ne ubiti!«

Kako vam se tako nešto ne bi dogodilo, povjerite svoje dokumente u prijevod našim stručnjacima. Bilo da se radi o prijevodu tužbe, oporuke, kupoprodajnog ugovora ili bilo kojeg drugog pravnog dokumenta, u Alkemistu ćemo se pobrinuti da između 577 naših stručnjaka izaberemo pravog prevoditelja za vas.

Povjerljivost dokumenata
Svjesni smo da su pravni dokumenti uglavnom povjerljive prirode. Upravo stoga kod rada s povjerljivim dokumentima držimo se uputstava za rad s povjerljivim dokumentima što znači da će vaše informacije ostati povjerljive.

Upravo ste kupili kuću za odmor na francuskoj rivijeri i potreban vam je prijevod ugovora? Zatražite ponudu za prijevod svojeg dokumenta: info@alkemist.hr , + 385 1 6181 537.